loader

Over Doctor Cloud

Welkom op de website van Doctor Cloud.

Welkom op de website van Doctor Cloud.

Op deze website kunt u informatie en test vinden over ziekten in het digitale tijdperk, afspraken maken met de dokter en tips krijg over futuristische behandelmethodes.

DC

DC

De praktijk van Doctor Cloud biedt een plek waar eenieder zijn zorgen, onvrede en klachten over onze digitale wereld mag uitspreken. Last van een scheefgegroeide typ duim? Gevoelens van stress door de overvloed van online nieuws? Dan bent u aan het goede adres! Diagnosticeer aan de hand van de Doctor Cloud Test of uw lijdt aan een digitale ziekten.

CISCO SCHEPENS

CISCO SCHEPENS

Doctor Cloud is een initiatief dat is ontwikkeld door Cisco Schepens, oprichter van CISCONCEPTS. Cisco is gefascineerd door de wijze waarop menselijke communicatie door de jaren heen veranderd. Na langdurig onderzoek werd hem duidelijk hoe Tech bedrijven uit Silicon Valley iedere dag miljarden breinen controleren. Hij onderzocht de economische en ethische systemen achter de smartphone. Vanuit dit onderzoek ontwikkelde Cisco het project Doctor Cloud. Het project won de publieksprijs tijdens de HKU expositie en was genomineerd voor de HKU awards. Tijdens de Dutch Design Week 2018 werd Doctor Cloud uitgenodigd door U-Create deel te nemen aan de expositie ‘Embassy of health’. Philips en de Volkskrant lichten Doctor Cloud als een van de veelbelovend project voor onze toekomst.