loader

Booking

Booking

Booking

Heeft u de wens Doctor Cloud in real-life te ontmoeten? Dat kan! In een rondreizende pop-up praktijk biedt Doctor Cloud een plek aan om het gesprek over mens en technologie te voeren. Met tijd, aandacht en interesse wordt geluisterd naar uw persoonlijke verhalen en ervaring. Klachten of gevoelens waar u al tijden mee rondlopen vinden hier hun woorden.

Events

Events

Voor events is het mogelijk de wachtkamer van Doctor Cloud op te tuigen en bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Tijdens een kort consult diagnosticeert Doctor Cloud bezoekers hun digitale gezondheid testen. De test geldt als startpunt voor een gezonde en bewuste smartphone toekomst. Afhankelijk van de grote van het event schakelt Doctor Cloud extra gecertificeerde doctors in om bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Meer informatie? Mail info@doctorcloud.nl

Workshops

Workshops

Doctor Cloud in de klas? Elke keer weer geniet Doctor Cloud ervan om met jongeren in gesprek te gaan over onze huidige smartphone samenleving. In een workshop van 1 tot 3 uur diagnosticeert Doctor Cloud de digitale gezondheid van jongeren. Een bijzondere discussie ontstaat waarna jongeren in staat zijn hun huidige gedrag te analyseren. Samenstellen we een plan op voor een gezondere technologische toekomst. De workshop kan worden aangepast zodat deze perfect aansluit op een lessenserie, projectweek of onderzoeksopdracht. Van de gehele Doctor Cloud workshop tot een enkele les. In overleg past Doctor Cloud zich graag aan om de wensen vanuit school tegemoet te komen.